Boetiek Curacao Rebels

Boetieks op Curaçao

Naast zon, zee en strand is het ook leuk om lekker winkeltjes af te struinen op zoek naar een nieuwe outfit, mooie bikini of leuke look voor dat avondje uit. Op Curaçao moet je vooral even weten waar de leuke winkels verstopt zitten en dat kunnen wij je precies vertellen. Voor jouw gemak hebben we een mix tussen plekken waar je moet zijn om te shoppen, leuke boetiekjes en lokale initiatieven samengesteld.

Kura Hulanda

Shoppen kan onder andere in Kura Hulanda Village in Otrobanda. De leuke setting waarin je het gevoel krijgt dat je in een dorp rondloopt bestaat uit restaurants, winkels, wellness en hotels.

Art by Eve

Kura Hulanda & Papagayo Shopping Plaza – Di t/m za, 10.00-17.00

Deze shop kun je niet op één, maar op twee locaties vinden. In Jan Thiel op de parkeerplaats van Papagayo Beach én in Kura Hulanda.
Art by Eve verkoopt o.a. sieraden, tassen, decoratie en artikelen voor in huis zoals mokken, snijplanken en servies. Alles in Curaçao en Dushi thema. Maar tegenwoordig verkopen ze ook een, leuke en kleurrijke, kledinglijn die zich steeds verder uitbreidt. Ook met accessoires als petten. De kledinglijn bestaat uit t-shirts voor mannen, vrouwen en kids. De shirts zijn kleurrijk en bedrukt met diverse prints. Art by Eve is opgericht door Elly Hogenes en zij is dan ook de bedenkster van Selma. Het vrouwtje wat op de meeste producten terugkomt. Alles wat bij Art by Eve in de winkels hangt kun je kopen als het perfecte aandenken aan Curaçao.

Dushi Vibes shirt Art by Eve Curacao

Boetieks op Curaçao

Jan Thiel

Wanneer heb je nou meer tijd om te shoppen dan als je even een pauze nodig hebt uit de warme zon? Als je op Jan Thiel Beach ligt kun je afkoelen in de paar leuke winkeltjes op de parkeerplaats bij Papagayo Beach.

Rebels

Papagayo Papaya Beach Plaza 9 – Ma t/m zo, 10.00-18.00

Rebels kun je herkennen aan de twee gezellige rieten stoelen met witte kussens waar je lekker plaats kunt nemen om af te koelen in de schaduw, of manlief kunt achterlaten zodat je rustig kunt shoppen ;). Je kunt hier, als een van de weinige winkels op het eiland, Europese merken vinden zoals o.a. Loavies, Tess V, The Lola Club en My Jewellery. De perfecte bikini, diner outfit of een luchtige outfit voor een feestje, Rebels heeft het. En ze hebben niet alleen kleding, je kunt ook shoppen voor sieraden, slippers, en accessoires zoals tassen, zonnebrillen en tassen. Het fijne aan Rebels is dat ze hun collectie regelmatig vernieuwen en dat alles wat er hangt dus helemaal volgens de laatste mode is. Bovendien kun je alle maten hier vinden. En het maakt niet uit welke dag van de week het is, de winkel is 7 dagen per week geopend tussen 10.00 en 18.00 uur.

Boetiek Curacao Rebels

Boetieks op Curaçao

Mambo Beach Boulevard

Mambo Beach staat niet alleen bekend om het mooie strand, de fijne beachclubs en leuke feestjes. Op de Mambo Beach Boulevard zitten ook allerlei leuke winkels. Heb je behoefte aan wat beweging, dan kun je een kijkje nemen in het aanbod van slippers, bikini’s, fashion en sieraden.

Bonita bikini’s & more

Mambo Beach Boulevard – Ma t/m za 10.00-18.00; zo 10.00-17.00
Zijn je bikini’s van 2 jaar geleden toch niet zo mooi meer of zitten ze toch niet zo lekker? Dan kun je bij Bonita Bikini’s & more terecht voor prachtige zwemkleding. Je kunt hier merken zoals Luli Fama en Kulani Kinis kopen. Ook mannen kunnen hier een nieuwe zwembroek scoren. Naast zwemkleding heeft Bonita bikini’s & more ook sieraden en accessoires, waaronder sarongs, waarmee je jouw strandoutfit helemaal af kunt maken. Ben je je strandtas vergeten? Geen probleem. Koop een mooie rieten tas en je kunt weer alles meenemen. De winkel is enorm kleurrijk en alle items zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Bonita boutiek Mambo Beach Boulevard

Boetieks op Curaçao

Punda

Curaçao staat niet bekend om het shoppen, maar Punda moet je gezien hebben. Hier kun je o.a. heerlijk uit eten en bezienswaardigheden zoals de pontjesbrug en Handelskade zien. Als je dan ook nog wil shoppen kun je in de winkelstraten terecht voor een lekker parfum, een souvenir of voor grotere merken zoals Calvin Klein, Nike en Tommy Hilfiger. In Punda vind je voornamelijk lokale initiatieven en grotere Amerikaanse merken.

Kokolishi

Hanchi Snoa 21 – Di t/m vr 10.30-18.00 ; za 10.00-18.00
Een van deze lokale initiatieven is de Kokolishi Store midden in Punda. Als je van fashion houdt kun je Kokolishi niet voorbijlopen. Kokolishi is opgericht op Curaçao en al hun producten zijn geïnspireerd door het eiland. Zo hebben ze een
collectie die “The Hopi Love Club” heet. Dit betekent heel veel liefde. Wat voor producten kun je bij Kokolishi kopen? Je kunt denken aan o.a. kleurrijke scarfs, shirts, sieraden, petten en hoedjes, sokken en meer. De collectie vernieuwt zich elke paar weken en om uniek te blijven worden er vaak maar een beperkt aantal oplages gemerkt van de Hopi Love shirts. Het perfecte aandenken aan Curaçao én de perfecte uitbreiding van je garderobe.

Kokolishi boetiek Curacao

Boetieks op Curaçao

Zoals je kunt zien zijn er een aantal goede spots waar je moet zijn als je wil shoppen op Curaçao. Bij een aantal van deze shops kun je aankopen doen die je altijd terug laten denken aan Curaçao, maar je kunt ook gewoon de nieuwste mode terugvinden op het eiland. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen van zon, zee & strand kunt genieten op Curaçao, maar ook jezelf kunt verwennen met een nieuw item (of misschien wel meer) en een blijvende herinnering voor in je kledingkast.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *