Klein Curacao Powerboat Jetski korting

Klein Curacao & Jetski-tour

€ 192

  • Twee tours, beide 10% korting
  • Klein Curacao met Powerboat
  • Jetski-tour op Spaanse Water
  • 2x Adrenaline-tour!

  • Twee toppers in één deal
  • Wijzigen tot 24u vooraf
  • Goedkoper vind je het niet
  • Alleen via NaarCuracao!
Houd je wel van een beetje adrenaline? Een beetje snelheid op het water en vind je een ‘water-spray’ verkoelend? Dan is deze combi-deal wat voor jou: Naar Klein Curacao met de Powerboat én een stoere jetski-tour op het Spaanse Water. Nu met 10% korting op allebei de tours!

Tarief

  • 2 pers. Klein Curacao met Powerboat & samen op 1 jetski: € 192 p.p. (Normale prijs € 213 p.p.)

Deze combideal is alleen mogelijk per 2 personen.
Tarief geldt voor personen van 12 jaar of ouder, waarvan minimaal 1 persoon 16 jaar of ouder is. Bij reservering een aanbetaling van € 21 p.p.

Vervoer

De Powerboat vertrekt vanaf Jan Thiel beach, de jetski-tour bij Caracasbaai (direct naast de rotonde naar Jan Thiel). Op beide locaties kun je gratis de huurauto parkeren.
Bij zowel de Powerboat als bij de jetski-tour wordt geen Hotel Pickup-Service aangeboden.

Wat kun je verwachten?

Dit wordt double fun! Pure adrenaline giert door je lichaam, en dat dan twee keer!
Powerboat
Voor deze trip naar Klein Curacao wordt je 09:45 verwacht bij Jan Thiel beach. De boot vertrekt om 10:00 en is om 16:00 weer terug. In 45 minuten vaar je naar Klein Curacao en schiet je lachend de andere boten voorbij die er tot 2x langer over doen om op Klein Curacao te komen. Plus het grote voordeel: door de snelheid en de constructie van de Powerboat zul je geen last krijgen van zeeziekte. Aangekomen op Klein Curacao kun je je eigen plan trekken. Bekijk de iconische vuurtoren of aangespoelde scheepswrakken, wandel over het langste strand van heel Curacao, neem een duik in de kraakheldere zee of relax in de beachhut van de Powerboat waar je even lekker in de schaduw kunt zitten en een drankje kunt pakken (bij de prijs inbegrepen).
Als lunch wordt er een heerlijke bbq aangeboden. Na de lunch heb je nog ongeveer een uur om te relaxen, ga bv. op zoek naar de grote zeeschildpadden die vaak begin van de middag even gedag komen zeggen. Rond 15:00 is het al weer tijd om je spullen te pakken en klaar te maken voor de terugreis. Stap weer aan boord van de Powerboat en vroeemmmmm….. daar schiet de boot er vandoor. In ‘no time’ ben je terug op Jan Thiel beach.
Jetski-tour
De jetski-tour kan elke dag, elk uur tussen 09:00 en 16:00. Je kunt een jetski voor alleen jezelf boeken, of neem gratis een passagier mee achterop. Iedereen krijgt een zwemvest uitgereikt (verplicht) en dan snel naar de machines. Je krijgt wat uitleg over de jetski (gas geven, afremmen, etc.) en dan snel er op uit. Je gaat een leuke tour doen op het Spaanse Water, een groot binnenwater vlakbij Jan Thiel met langs de kantlijn de mooiste villa’s van Curaçao. De tour is in kleine groepen en met een gids voorop. Maar je krijgt echt wel de mogelijkheid om even lekker het gas vol open te trekken en met zo’n 60 km/u over het water te schieten! Ongeveer halverwege is er een kleine pauze en voor de jetski’s met 2 personen erop de gelegenheid om te ruilen van bestuurder.
Totaal duurt de tour een uur, waarvan zo’n 45 minuten vaartijd. Afhankelijk van de stroming/golven zul je misschien ook nog even een stukje open zee op gaan.

Inbegrepen bij deze combi-deal

  • Dagtrip (6 uur) naar Klein Curacao met Powerboat, incl. lunch en drankjes voor 2 personen
  • Jetski-tour (50 minuten) op Spaanse water met gids, voor 2 personen samen op één jetski

Overige info

Zelf meenemen

Klein Curacao: Zwemkleding & handdoek, zonnebrandcrème en eventueel je telefoon om foto’s/video te maken. Je zult op Klein Curacao geen bereik hebben met je mobiele telefoon.
Jetski-tour: Het handigste is om ’thuis’ al je zwemkleding aan te trekken, maar je kunt hier ook omkleden in de toilethokjes. Neem een handdoek mee om je na afloop af te drogen. Smeer je goed in met zonnebrandcrème.

Waiver

Voor beide trips zullen alle deelnemers een waiver moeten ondertekenen voordat de tour begint.

Actievoorwaarden

  • Deze actie is alleen mogelijk per 2 personen: 2 tickets naar Klein Curacao + samen op één jetski
  • Deelnemers zijn 12 jaar of ouder, waarbij minimaal 1 persoon 16 jaar of ouder
  • Deelnemers zijn vrij van fysieke ongemakken
  • Als door de (weers)omstandigheden op zee de trip naar Klein Curacao niet door kan gaan wordt een alternatief aangeboden, er wordt geen geld teruggegeven

Betaling

Je doet bij reservering een aanbetaling van € 21 p.p. Hierbij is gelijk de actiekorting al geheel verwerkt; bij de tour-operator betaal je vervolgens het reguliere bedrag.
Powerboat: Voor de Powerboat-trip naar Klein Curacao krijg je vooraf een betaallinkje toegestuurd om van tevoren het resterende bedrag te betalen. Let op: het is niet mogelijk om bij het inchecken nog te betalen.
Jetski-tour: Je krijgt mogelijk vooraf een betaallinkje toegestuurd voor het restant. Krijg je die niet dan komt het goed; je kunt ook bij het inchecken nog betalen.

Wijzigen / annuleren

Je kunt de trips tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen of annuleren. Als één van de twee tours gedaan is en je wilt de andere tour alsnog annuleren, dan vervalt de actiekorting voor de tour die al gedaan is.

Actie alleen mogelijk bij NaarCuracao
Beste klantenservice, bijna 24/7
4,8 sterren in Trustpilot reviews

Klein Curacao & Jetski

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
De tour duurt 55 minuten, incl. uitleg.
Een combi-deal is per 2 personen: 2x ticket Klein Curacao + samen op 1 jetski.

Schrijf een review

algehele ervaring
bestemming/locatie
In verhouding tot de prijs
medewerker(s)

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *