Curacao CadeauCard gekregen

Curaçao CadeauCard ontvangen

Hoe leuk! Je hebt een Curaçao CadeauCard ontvangen voor een excursie op Curaçao. Wat nu?

Wil je een Curaçao CadeauCard bestellen, klik dan hier voor meer info.

Stap 1. Kies je excursie!

De Curaçao CadeauCard is er in allerlei soorten en smaken. Bij sommige CadeauCards kun je zelf de keuze maken welke leuke excursie je wilt gaan doen. Weet jij nog niet wat je wilt gaan doen van de Curaçao CadeauCard? Je kunt kiezen uit de volgende excursies:

Stap 2. Meld ons wanneer je welke tour wilt doen

Omdat wij het zelf ook niet zo prettig vinden om als nummer behandeld te worden, zullen we jou bij het inleveren van de Curaçao CadeauCard ook persoonlijk helpen. Je hoeft dus niet kil een code ergens in te vullen.
Neem contact met ons op via Whatsapp (+316-2916 8073) of email (boeking@naarcuracao.com) en laat ons weten welke excursie je wilt gaan doen en wanneer.
Mogelijk is de Curaçao CadeauCard niet voldoende voor het volledige tarief van de excursie die je wilt doen. In dat geval zullen we voor het aanvullende bedrag een betaallinkje sturen. Houd je geld over, dan kan dat niet teruggestort worden, wel kun je dat gebruiken voor een andere excursie.
Let op: de Curaçao CadeauCard is alleen online inwisselbaar, exclusief bij NaarCuracao.com. Je kunt dus niet naar een excursie gaan en ter plekke betalen met de Curaçao CadeauCard.

Stap 3. Ga heerlijk genieten van de excursie!

De tour wordt voor je geregeld en je krijgt vanzelf de bevestiging per email toegestuurd. Je hoeft niet veel meer te doen dan enorm te gaan genieten van de leuke excursie!

Curacao CadeauCard ontvangen - blije mensen